Een mooi geluid is nog geen mooie muziekweergave. En een mooie muziekweergave wordt niet alleen verkregen door de aanschaf van zogenaamde ‘goeie’ apparatuur. Natuurlijk begint het met de keuze ervan.
Voor velen vormen de vragen van: “hoe wil ik dat het klinkt, wat zijn de mogelijkheden en wat heb ik daarvoor nodig, of hoe kan ik meer uit mijn huidige set halen?” al een dilemma.

Bij Exaudi krijgt u vrijblijvend advies of een demo (aan huis) voor alle zaken die verband houden met muziekweergave: keuze van apparatuur, bekaling, akoestiek, stroom, tuning en accessoires. Al deze zaken samen bepalen namelijk of het muzikale resultaat slecht, matig, goed, uitstekend of uitmuntend is.

Op basis van 10 jaar veld-ervaring durven we onbescheiden te zeggen dat in elke set en in elk systeem in Nederland en daarbuiten nog een ongekend groot verbeteringspotentieel zit om de geluid- en weergavekwaliteit te verbeteren. Of het om een set gaat van € 3.000 of € 300.000, we kunnen de prestaties wezenlijk tot op het hoogste niveau brengen. Voor ons is dit een weet, voor u misschien een uitdaging met gegarandeerd (boven-)wenselijk eindresultaat – muziek op zijn best, en mooist.
Loop gerust een keer binnen voor nadere kennismaking.

Exaudi - de luisterruimte